UE
GR
IS

Pensiune Blue House

Descriere

Pensiunea Blue House a fost realizata cu scopul de a deveni oaza ta de liniste, locul tau de refugiu, atunci cand simti nevoia unei infuzii de aer curat, ape linistite si buna dispozitie.

Pensiunea Blue House este amplasata intr-o locatie de exceptie, in centrul localitatii Murighiol. Astfel, are in vecinatatea sa lacul Murighiol si este foarte aproape de bratul Sf. Gheorghe.

Designul cladirii este unul ce te armonizeaza, imbinand elementele arhitecturale traditionale ale zonei cu cele moderne. Albastrul cerului este culoarea ce defineste acest proiect, si poate fi regasit de la elemetele decorative ale cladirii pana chiar la culoarea apei din piscina.

Pensiunea Blue House dispune de 15 camere, double si twin, cu baie proprie, astfel incat sa iti ofere confortul maxim, tie si familiei tale. Fiecare dintre acestea dispune de mobilier si dotari moderne, aer conditionat, televizor led, televiziune prin satelit si acces internet Wi-Fi. In baie vei gasi tot ce ai nevoie: prosoape pufoase, uscator de par, sampon, gel de dus, etc.

Restaurantul si terasa iti vin in intampinare cu un meniu diversificat si foarte bogat in preparate traditionale specifice zonei. Echipa de bucatari este mereu pregatita pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Detalii Companie

-
1-50